Oliver James – Amsterdam

After successfully fulfilling the biophilic design requirements of Oliver James for their Manchester offices, Oasis were pleased to do the same for their Amsterdam location.

The planting included a stunning bespoke moss wall, tall grasses in troughs and large artificial trees. Oasis overcame numerous obstacles to provide the planting for this international contract, and the result was amazing to say the least.

“I just wanted to say a massive thank you to you guys for the work. It was great having you over, the office looks incredible!”

Shannen, Oliver James

”The Moss Wall has turned out gorgeous!”

Shannen, Oliver James

Oliver James Amsterdam
Oliver James Amsterdam
Oliver James Amsterdam

Find out how we work with you?

Living Footer

This website uses cookies for functionality and allow us to analyse the use of the site. To opt out please view our Cookie Policy. If you continue to browse the site, we'll assume you agree to the use of cookies. [ Hide Notice ]